Echipa de handbal junioare 4 participă, în weekend, la Faza Euro-Regiune a campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 participă, în weekend, la Faza Euro-Regiune a campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti va participa, în acest weekend, la Faza Euro-Regiune a campionatului, pe care Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova o organizează în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti, şi în Sala Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu”, din Câmpina.

Fetele pregătite de Leonard Cristescu au fost repartizate în Grupa D, alături de reprezentanta judeţului Ialomiţa, AS “Astăzi pentru Viitor” Mihail Kogălniceanu, şi a judeţului Călăraşi, AS Atletic Junior 2009, pe care le vor întâlni, sâmbătă, în Sala Sporturilor Olimpia, de la orele 17.00, respectiv 18.00.

În Faza Euro-Regiune, RO3 are la start 12 formaţii repartizate în 4 grupe, câştigătoarele celor patru serii urmând să se califice pentru Faza semifinală a campionatului. Sâmbătă are loc faza grupelor, apoi, cele patru calificate se vor confrunta, duminică, în semifinalele şi finalele turneului RO3, în Sala “Olimpia”, stabilirea ierarhiei fiind necesară în perspectiva structurării grupelor din Faza semifinală. În cazul în care va câştiga Grupa D, CSM Ploieşti va juca, duminică, în a doua semifinală a zilei, programată la ora 10.30. Finalele vor avea loc la ora 14.00 (Finala mică) şi 15.00 (Finala mare).

În Faza semifinală, echipele din RO3 vor face joncţiunea cu echipele ce vin din RO8 (Ilfov, Bucureşti), urmând să fie repartizate în Grupa 2. Faza semifinală se va desfăşura în luna aprilie, termenul limită de stabilire a celor patru formaţii calificate din fiecare dintre cele 4 grupe fiind 1 mai 2022. Turneul final, cu 16 formaţii la start, va avea loc în perioada 2-5 iunie 2022.

Lotul de jucătoare pe care Leonard Cristescu îl va folosi în turneul din acest weekend este următorul: Bianca Biota, Daria Ioaniţiu, Bianca Vesel (portari) – Bianca Brânzaru, Sara Maria Curcan, Daria Gheorghe, Miruna Andronache, Andrada Dorobăţ, Andra Matei, Cătălina Anghelache, Ana Maria Filip, Andra Georgescu, Maria Constantinescu, Ana Maria Dincă, Daria Tudor, Yasmina Mărgean, Alisia Alecu, Daria Marin şi Carmen Toma (jucătoare de câmp).

Programul complet al Fazei Euro-Regiune RO3 este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download