Baschet, Liga Naţională: misiune grea, mâine, la Craiova, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Baschet, Liga Naţională: misiune grea, mâine, la Craiova, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

După victoria obţinută, luni, în faţa Stelei Bucureşti, echipa de baschet seniori a clubului continuă lupta pentru play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin cu o deplasare dificilă, la Craiova, acolo unde doar trei formaţii, toate de top – Cluj, FC Argeş şi Oradea – au reuşit să câştige în acest sezon. Oltenii vin, chiar, după două înfrângeri consecutive în faţa propriilor suporteri şi, chiar dacă sunt cu un pas şi jumătate în play-off, cu siguranţă vor face totul pentru a câştiga mâine, atât pentru a-şi reface moralul, cât şi pentru a fi siguri de o clasare între primele opt echipe ale ierarhiei la finalul sezonului regulat.

CSM Petrolul Ploieşti merge, însă, din postura formaţiei care are doar de câştigat dintr-un astfel de meci în care porneşte cu şansa a doua şi va încerca să producă surpriza în faţa unei echipe din care se distinge cel mai bun marcator al Ligii Naţionale în acest sezon, americanul Michael Qualls, care are o medie de 22.29 puncte/meci în cele 21 de partide disputate.

În tur, Craiova s-a impus în Sala Sporturilor Olimpia cu 96-77, meciul disputându-se pe 20 noiembrie 2021.

Meciul de mâine, de la Craiova, este programat să înceapă la ora 18.00 şi va putea fi urmărit „în direct” doar pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

În runda următoare, CSM Petrolul Ploieşti va juca, miercuri, 23 martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, cu CSM CSU Oradea.