Echipa de handbal juniori 3, victorie importantă la debutul în Grupa Valoare 2!

Echipa de handbal juniori 3, victorie importantă la debutul în Grupa Valoare 2!

Echipele masculine de handbal juniori au debutat, în acest weekend, în faza a doua a campionatului, cea a Grupelor Valoare, respectiv Speranţă, bilanţul fiind de o victorie şi o înfrângere.

În ordine cronologică, echipa de handbal juniori 2 a jucat, ieri, la Chiajna, şi a pierdut cu 33-25 (17-17, 16-8) partida cu CS Concordia. A fost debutul băieţilor pregătiţi de Ramona Ştefan în Grupa Speranţă 2 a campionatului, o grupă care are doar trei combatante, dintre care două vor merge la Turneul Final Speranţă. Pentru CSM Ploieşti, au jucat: D. Ştefan, B. Nuţă – D. Constantin (6 goluri), M. Sîrbu (6), I. Stănescu (4), B. Bondarenco (3), M. Ion Iliescu (3), D. Pioaru (2), L. Cr. Constantin (1), V. Băncilă, A. Leu, D. Radu, R. Enescu, R. Ciupitu, R. Popescu şi C. Anghel. În etapa a 2-a a grupei, băieţii vor juca, pe 26 martie, pe teren propriu, cu CSU Piteşti.

În schimb, echipa de handbal juniori 3 a debutat cu o victorie în Faza Grupelor Valoare, reuşind să treacă, astăzi, cu 32-29 (10-10, 6-11, 16-8) de CSŞ 3 Steaua Bucureşti, după o partidă extrem de dificilă. Elevii Ramonei Ştefan au avut de tras pentru a-şi asigura victoria, şi asta din cauza evoluţiei modeste din primele două reprize, în care au „adunat” doar o jumătate de punct, graţie remizei din primele 20 de minute. S-au trezit însă la timp şi au câştigat ultima parte a meciului la o diferenţă de opt goluri, care le-a garantat victoria finală şi le oferă un avans relativ liniştitor, în acest moment, în clasamentul Grupei Valoare 2, faţă de formaţiile care pot viza poziţia secundă a ierarhiei, ce duce la Turneul Final.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: A. Pop, A. Manolache – L. Cr. Constantin (14 goluri), M. Sbîrnău (5), M. Costache (3), A. Grigore (3), G. Roşu (3), M. Duţă (2), Al. Popescu (2), R. Duţu şi Şt. Ion Iliescu. În runda a doua a Grupei Valoare 2, CSM Ploieşti va juca, duminică, 13 martie, tot pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

Aflată în pauza dinaintea debutului Seriilor Valoare, echipa de handbal junioare 3 a participat, în acest weekend, la un turneu amical organizat în Sala „Olimpia”, alături de Ovidiu Constanţa, CSM Slatina şi CSŞ Galaţi, reuşind să câştige toate cele trei partide susţinute: 50-22 cu Ovidiu Constanţa, 44-40 cu CSM Slatina şi 32-12 cu CSŞ Galaţi.

Pentru fetele pregătite de Geta Opincariu şi Cristi Roşu, urmează debutul în Grupa Valoare 2 a campionatului, primul meci fiind programat sâmbătă, 12 martie, pe teren propriu, în compania formaţiei ACS Sporting Ghimbav. În Grupa Valoare 2, CSM Ploieşti se va lupta cu CSŞ Buzău, CSU Ştiinţa Bucureşti, CSM Bucureşti, CSM Corona Braşov şi ACS Sporting Ghimbav pentru primele două poziţii ale clasamentului, care duc la Turneul Final al campionatului. La această categorie de vârstă, grupele valoare pornesc de la zero, echipele venind fără punctele obţinute în Grupele Geografice în compania fostelor partenere de întrecere (CSŞ Buzău, în cazul CSM Ploieşti).

Junioarele 2 ale clubului au stat în acest weekend, iar la finalul săptămânii viitoare, duminică, vor susţine ultima partidă din cadrul Grupei Geografice C, la CSŞ Slobozia.

Galerie foto, Juniori 3: CSM Ploieşti CSŞ 3 Steaua Bucureşti