Baschet, Liga Naţională: s-a amânat şi meciul de astăzi, de la Piteşti!

Baschet, Liga Naţională: s-a amânat şi meciul de astăzi, de la Piteşti!

Programat astăzi, la ora 17.30, meciul de baschet dintre FC Argeş Piteşti şi CSM Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale, a fost amânat. Conform informării primite astăzi, la orele prânzului, din partea Federaţiei Române de Baschet, decizia a venit ca urmare a faptului că „6 persoane din cadrul FC Argeş Piteşti au primit decizii de izolare şi, respectiv, carantinare, emise de către DSP Argeş”. Meciul urmează să fie reprogramat la o dată ce va fi stabilită de comun acord de cele două cluburi.

Echipa noastră se află la cea de-a treia amânare consecutivă a unui meci din cauza infectării cu Covid-19, după partidele cu Rapid Bucureşti, din etapa a 17-a, şi CSM VSKC Miercurea Ciuc, din etapa a 18-a.

Teoretic, următorul meci oficial al CSM Petrolul Ploieşti este programat luni, 14 februarie, ora 18.00, în Sala „Olimpia”, în compania celor de la CS Municipal 2007 Focşani, însă rămâne de văzut dacă acesta se va disputa în contextul în care gruparea vrânceană tocmai şi-a amânat partida din această etapă, cu CS SCM OHMA Timişoara, din cauza unor cazuri de infectare cu Covid-19.