Baschet, Liga Naţională: duel pentru play-off, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

Baschet, Liga Naţională: duel pentru play-off, mâine seară, în Sala „Olimpia”!

CSM Petrolul Ploieşti caută cea de-a doua victorie consecutivă pe teren propriu din acest an în confruntarea cu BC CSU Sibiu, programată mâine seară, începând, cu ora 20.00, în Sala Sporturilor Olimpia.

Chiar dacă runda din acest weekend încheie turul campionatului, este un meci important în lupta pentru accederea în play-off, cele două formaţii fiind vecine la mijlocul ierarhiei Ligii Naţionale şi, foarte probabil, contracandidate la accederea între primele opt echipe ale clasamentului. În plus, băieţii noştri au şi o revanşă de luat după eliminarea din Cupa României, sibienii impunându-se în dubla manşă din septembrie atât pe teren propriu, 80-74, cât şi la Ploieşti, 80-65. De atunci însă, loturile ambelor formaţii au mai suferit modificări, gruparea de pe Cibin renunţând inclusiv la antrenorul Dan Fleşeriu, aşa că partida de mâine seară se va desfăşura pe cu totul alte coordonate.

„Ne aşteaptă un meci extrem de greu, pentru că Sibiul a depăşit perioada mai dificilă prin care a trecut, cauzată atunci de problemele de lot. Are cinci victorii în ultimele şase meciuri şi asta spune totul, ultima lor deplasare fiind o victorie la Piteşti, unde se câştigă foarte greu. Sigur, asta nu ne face decât să ne mobilizăm mai mult, să pregătim meciul cu mai mare atenţie şi să facem totul pentru a câştiga un joc care s-ar putea dovedi extrem de important la finalul campionatului”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Programat să înceapă la ora 20.00, meciul dintre CSM Petrolul Ploieşti şi BC CSU Sibiu va fi transmis în direct de principalele canale tv de sport – Digisport şi Look Sport – dar va putea fi urmărit şi prin intermediul canalului de youtube al Federaţiei Române de Baschet (https://www.youtube.com/c/FRBTV_ROMANIA_BASKETBALL).

Accesul publicului este gratuit, în limita a 30% din capacitatea sălii, şi, conform ultimelor reglementări, este permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid CERTIFICAT pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.