Hipodromul Ploieşti: Otawa şi Wicked From Heaven, performerii ultimei reuniuni hipice din 2021!

Hipodromul Ploieşti: Otawa şi Wicked From Heaven, performerii ultimei reuniuni hipice din 2021!

Sezonul de trap 2021 şi-a derulat, astăzi, pe Hipodromul Ploieşti, ultimul episod din acest an, patru curse atractive, între care una din Clasa Gold şi alta din Clasa Silver, fiind savurate din plin de împătimiţii turfului.

Cursa Gold, dotată cu Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”, i-a oferit Margăi Niţă, cu iapa Otawa, şansa de a se revanşa după înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână în Premiul Speranţelor, victoria revenindu-i acum destul de clar în disputa cu Bonne Amie, Porthos şi câştigătorul din reuniunea anterioară, Jalan Lomig.

 

De un final mult mai încins a avut parte Premiul de Închidere, cursă în care Dolce Dorel, învingător în urmă cu o săptămână în Premiul Agriculturii, şi Wicked From Heaven s-au luptat pentru supremaţie până pe ultimii metri. A câştigat armăsarul condus de Adrian Marciu, decizia arbitrilor venind însă după câteva minute de analiză a imaginilor video atât din cauza unui posibil galop al învingătorului pe ultima sută de metri, care s-a dovedit a fi avut loc până cu câţiva metri înainte de stâlpul ce delimitează zona penalizării, cât şi a unor pretinse şicane petrecute pe ultimul kilometru al cursei. Şi, pentru că mai sunt doar câteva zile până pe 25 decembrie, Festivitatea de premiere a fost făcută chiar de Moş Crăciun, cel care i-a oferit câştigătorului cupa şi diploma binemeritate şi i-a promis armăsarului un sac plin cu morcovi dacă va avea şi în 2022 performanţe la fel de bune.

În celelalte două curse de trap ale zilei s-au impus Milupa BD, în Premiul Sprint, şi Haiti The Best, în Premiul Talion.

Până să-l premieze pe campionul ultimei curse din an, Moş Crăciun a avut grijă şi de copiii prezenţi astăzi pe Hipodromul Ploieşti, cărora le-a oferit cadouri dulci, cu… bonus pentru cei care au ştiut să-i spună şi o poezie. Dei cei mai mici dintre spectatori a avut grijă şi poneiul Camelia, care i-a plimbat gratuitt în spaţiul special amenajat în zona tribunelor.

Partenerii reuniunii de astăzi au fost Radio Prahova, Fapt Divers, Ploieştii.ro, Centrul de echitaţie Luna Horse şi Phoenixy.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Galerie foto: