Box: convocare la lotul national de tineret al României pentru Livia Botică!

Box: convocare la lotul national de tineret al României pentru Livia Botică!

Cea mai bună sportivă a secţiei de box a CSM Ploieşti, Livia Botică, va avea parte de un debut de an 2022 încărcat, ea fiind convocată la lotul national de tineret al României, pentru un stagiu de pregătire condus de staff-ul format din Adrian şi Mihaela Lăcătuş.

Cantonamentul găzduit de Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” debutează pe 3 ianuarie şi reprezintă o parte importantă a pregătirii pe care sportivele “tricolore” o vor face în perspectiva Campionatelor Europene de Tineret, programate să se desfăşoare în primăvara anului viitor în capitala Armeniei, Erevan.

“Livia este o fată care a avut un an bun, a confirmat performanţele de la junioare, categorie la care a devenit campioană europeană în urmă cu un an, şi, în 2021, la tineret, a fost câştigătoare a Cupei României, a devenit Campioană Naţională şi a fost medaliată cu bronz la Campionatele Europene de la Budva, din octombrie. Merită să fie titulară la lotul national de tineret al României şi cred că merită să fie apreciată şi susţinută pe măsură şi de noi, pe plan local”, a declarant antrenorul coordinator al secţiei de box a CSM Ploieşti, maestrul Titi Tudor.