Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, în căutarea surprizei cu CSO Voluntari!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, în căutarea surprizei cu CSO Voluntari!

Aflată într-o perioadă dificilă din punctul de vedere al adversarilor întâlniţi şi, implicit, al rezultatelor, echipa de baschet seniori a clubului încearcă, mâine, începând cu ora 17.45, să producă surpriza şi să întrerupă seria de cinci înfrângeri consecutive din ultima vreme. Va fi dificil, pentru că în „Olimpia” vine CSO Voluntari, echipă cu o singură înfrângere în acest sezon şi ambiţii cel puţin la fel de serioase ca în ultimul an, când a cucerit Cupa României, însă elevii lui Mihai Popa sunt motivaţi să arate că startul bun de campionat nu a fost o întâmplare.

Faţă de partida de la Oradea, va reveni în echipă şi Mihailo Sekulovic, astfel că tehnicianul nostru va avea o soluţie în plus în lupta de sub panouri, acolo unde adversarii au arătat că stau foarte bine.

„E clar că suntem într-o perioadă grea, cu adversari care cu siguranţă vor fi în play-off-ul campionatului, dar asta nu înseamnă că nu ne antrenăm pentru a ne îmbunătăţi jocul de la meci la meci şi a câştiga partidele în care ni se va ivi această şansă. La Oradea cred că am arătat un baschet bun mai bine de trei sferturi din joc şi, dacă vom reuşi să menţinem aceeaşi linie, cu siguranţă că vor reveni şi victoriile”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

CSM Petrolul Ploieşti şi CSO Voluntari s-au întâlnit într-un amical înainte de startul sezonului, ilfovenii impunându-se atunci în Sala „Olimpia” cu 87-75.

Conform ultimelor reglementări, accesul publicului este gratuit, în limita a 50% din capacitatea sălii, şi este permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid CERTIFICAT pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.