Boxerul Cosmin Bănică şi-a asigurat bronzul la „naţionalele” de juniori de la Brăila!

Boxerul Cosmin Bănică şi-a asigurat bronzul la „naţionalele” de juniori de la Brăila!

Trei sportivi ai secţiei de box a CSM Ploieşti participă, în aceste zile, la Finalele Campionatelor Naţionale de Juniori (2005-2006), ce se desfăşoară la Brăila, Cosmin Bănică reuşind, deja, să-şi asigure medalia de bronz a categoriei „50 kg”.

Elevul lui Titi Tudor a reuşit, ieri, în sferturile de finală ale competiţiei, să treacă de Alexandru Mateiu, de la CS Petrolul, decizie 5-0, iar mâine va lupta cu reprezentantul clubului CSM Oneşti, Alexandru Potârniche, pentru a face pasul (măcar) spre medalia de argint.

Ceilalţi doi reprezentanţi ai clubului nostru au pierdut, ieri, în optimile de finală ale categoriei „57 kg”, Mihai Valentin Ceocea fiind învins prin abandon în repriza a 2-a de Iosif Bandula (Potaissa Turda), iar Daniel Sebastian Gherghe prin decizie unanimă, 5-0, de Ştefan Stavri (Rapid Bucureşti).

„Eu sunt mulţumit de ce am văzut ieri, pentru că trăim o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv şi e greu să mergi la competiţii fără să ai meciuri de antrenament în picioare, cum se zice. Bănică a câştigat clar şi are deja medalia de bronz, iar Ceocea şi Gherghe au avut misiuni grele, unul având doar două meciuri oficiale până acum, iar celălalt întâlnindu-l pe băiatul de la Rapid, care este campionul naţional de la cadeţi”, ne-a declarat coordonatorul secţiei de box a clubului, Titi Tudor.