Baschet, Liga Naţională: închidem etapa a 8-a cu gândul la victorie!

Baschet, Liga Naţională: închidem etapa a 8-a cu gândul la victorie!

Dacă, în săptămânile anterioare, deschidea etapele de weekend ale Ligii Naţionale, de data aceasta, CSM Baschet Petrolul Ploieşti va închide runda cu numărul 8 a primului eşalon urmând să joace, mâine seară, de la ora 19.45, pe terenul celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Va fi o confruntare între două echipe care nu s-au regăsit în ultimele două etape, ambele acumulând câte două înfrângeri, aşa că, pe lângă punctele puse în joc, miza este şi ieşirea din pasa proastă traversată. Antrenorul Mihai Popa are tot lotul la dispoziţie, fiind şanse ca şi ultimul sosit, americanul Johnathan Jordan, care a ajuns ieri în România, să prindă câteva minute pe parchet în confruntarea din Sala „Mihai Viteazul”, din Bucureşti.

„Steaua este o echipă care vine, ca şi noi, după o perioadă mai grea, cu două înfrângeri la rând, şi cu siguranţă şi-a propus să câştige acest meci. Au jucători cu experienţă, care au nişte relaţii de joc ca plus faţă de noi, dar cred că în ultima săptămână am avut o intensitate bună la antrenamente, ne-am pregătit bine şi va conta şi faptul că Mihailo Sekulovic s-a integrat şi va fi un mare plus de la meci la meci. Suntem încrezători că vom face un meci bun şi avem şansa noastră de a câştiga această partidă”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Cele două formaţii s-au întâlnit în această toamnă într-un meci amical din cadrul Cupei Dinamo, băieţii noştri impunându-se atunci clar, cu 91-73, dar asta şi în contextul în care bucureştenii au avut, atunci, ceva absenţe faţă de lotul din acest moment.

Programată mâine seară la ora 19.45, întâlnirea dintre CSA Steaua Bucureşti şi CSM Baschet Petrolul Ploieşti va fi transmisă „în direct” de Digisport şi Look Sport.