Baschet seniori: băieţii luptă, mâine, în „Olimpia”, pentru calificarea în „sferturile” Cupei României!

Baschet seniori: băieţii luptă, mâine, în „Olimpia”, pentru calificarea în „sferturile” Cupei României!

Echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti forţează, mâine seară, în Sala „Olimpia”, începând cu ora 18.00, accederea în sferturile de finală ale Cupei României, având de remontat un deficit de 6 puncte după înfrângerea suferită vineri, la Sibiu (74-80). Pornită cu şansa a doua în acest duel purtat cu una dintre formaţiile care au fost constant în topul baschetului românesc în ultimii ani, echipa noastră a demonstrat, în partida tur, că are forţa să se lupte de la egal la egal cu gruparea pregătită de Dan Fleşeriu, faptul că a condus în câteva rânduri în Sala „Transilvania”, inclusiv în debutul sfertului 4, confirmând echilibrul din manşa tur.

Rezultatul de la Sibiu lasă deschise uşile calificării, iar antrenorul Mihai Popa spune că „în principiu, vreau să practicăm un baschet de calitate, care să ne aducă victoria şi calificarea, dar pentru asta trebuie să muncim pentru fiecare posesie, să o luăm pas cu pas şi să ne concentrăm pe planul pe care îl pregătim. Şi sunt convins că, dacă vom pune în practică planul de joc, vom avea şi rezultate. Cu cât păstrăm un echilibru în jocul nostru şi jucăm fără mari oscilaţii, cu atât vom avea şanse mai mari de succes! Va trebui să greşim mai puţin decât la Sibiu, unde am avut 20 de turnover-uri, extrem de multe în condiţiile în care, în meciurile amicale, am avut de fiecare dată maxim zece! Noi aşteptăm lumea la sală să ne susţină în această încercare şi sper că le vom putea face fanilor o bucurie dacă vom câştiga şi, cu atât mai mult, dacă ne vom califica”.

Accesul publicului este gratuit, în limita a 50% din capacitatea sălii, dar spectatorii vor putea fi prezenţi în sală doar în condiţiile impuse de reglementările legale în vigoare, care permit accesul:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Sursa foto: facebook/BCCSUSibiu