Echipa de baschet seniori participă, mâine şi poimâine, la „Cupa Dinamo”!

Echipa de baschet seniori participă, mâine şi poimâine, la „Cupa Dinamo”!

Echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti are programate, în weekend, ultimele repetiţii dinaintea startului oficial în sezonul „2021-2022”, programat vineri, 24 septembrie, la Sibiu, în optimile de finală ale Cupei României. Băieţii pregătiţi de Mihai Popa vor fi prezenţi, în acest final de săptămână, la „Cupa Dinamo”, competiţie pe care gruparea bucureşteană o organizează, mâine şi poimâine, în „Arena de Baschet” şi la care le-a mai invitat pe CSA Steaua Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Conform „ţintarului” stabilit de organizatori, echipa noastră va da piept, în prima zi a turneului, cu CSA Steaua Bucureşti, urmând ca, în funcţie de rezultatele de mâine, sâmbătă să joace cu una dintre celelalte două formaţii din Capitală.

Pentru CSM Ploieşti ar putea debuta şi pivotul Earl Watson, care a fost menajat cu prilejul precedentelor trei meciuri amicale din cauza unei accidentări, dar va absenta Christian Chiţu, cel care participă cu „naţionala” României la FIBA 3×3 U23 Nations League Final, competiţie ce se desfăşoară, vineri şi sâmbătă, în Sala Unirii din cadrul Palatului Parlamentului din Bucureşti.

Programul Cupei Dinamo

Vineri, ora 17.00: CSM Ploieşti – CSA Steaua Bucureşti

Vineri, ora 19.30: CS Dinamo Bucureşti – Rapid Bucureşti

Sâmbătă, ora 17.00: Învinsă meciul 1 – Învinsă meciul 2

Sâmbătă, ora 19.30: Învingătoare meciul 1 – Învingătoare meciul 2