Weekend plin pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti!

Weekend plin pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti!

Echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au parte de un weekend plin, în contextul în care, după ce, la finalul săptămânii trecute, au luat startul cele două formaţii ce combat la nivel naţional, „U19” şi „U17”, mâine şi poimâine este programat debutul competiţiilor judeţene, în care sunt înscrise echipele de juniori C, D şi E.

Astfel, în ordine cronologică, vineri seară, de la 17.30 juniorii E (2011-2012), pregătiţi de Lucian Catinca, deschid sezonul cu un meci în compania celor de la Hagianu Mircea Junior Câmpina, programat pe terenul din Parcul Municipal Vest la solicitarea adversarilor, care sunt gazde ale întâlnirii.

Apoi, sâmbătă dimineaţă, tot la Parcul Vest, joacă juniorii D (2009-2010) antrenaţi de Valeriu Aristan (ora 10.00, cu CSO Tricolorul Breaza) şi, apoi, juniorii C (2007-2008), pregătiţi de Bogdan State (ora 11.30, în deplasare, cu Savi Sport Ploieşti).

Tot sâmbătă, de data aceasta pe Baza Sportivă Teleajen, au programate meciuri oficiale şi cele două formaţii de juniori mari, „U19” şi „U17”, care vor primi vizita celor de la AFC Chindia Târgovişte, confruntările contând pentru etapa a II-a a Campionatului Naţional.

Programul echipelor de fotbal juniori în weekend:

Vineri, ora 17.30, Parcul Vest, Juniori E

Hagianu Mircea Junior Câmpina – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 10.00, Parcul Vest, Juniori D, Seria Elite

CSM Ploieşti – CSO Tricolorul Breaza

Sâmbătă, ora 11.30, Parcul Vest, Juniori C, Seria a II-a

Savi Sport Ploieşti – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 12.00, Baza Sportivă Teleajen, Juniori A, Seria a IV-a

CSM Ploieşti – AFC Chindia Târgovişte

Sâmbătă, ora 14.00, Baza Sportivă Teleajen, Juniori B, Seria a IV-a

CSM Ploieşti – AFC Chindia Târgovişte