Demonstraţii de handbal, patinaj viteză şi karate la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Demonstraţii de handbal, patinaj viteză şi karate la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Sportivii de la CSM Ploieşti vor participa şi în acest final de săptămână la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, pe care Primăria Municipiului Ploieşti a decis să o organizeze, în zilele de sâmbătă şi duminică, până pe data de 12 septembrie 2021.

În ambele zile, începând cu ora 10.00, sportivii secţiei de handbal se vor antrena pe terenul special amenajat pe bulevard, fetele pregătite de Geta Opincariu urmând să fie prezente sâmbătă, iar băieţii antrenaţi de Ramona Ştefan, duminică. Totodată, sâmbătă dimineaţă vor putea fi văzuţi la antrenament sportivii secţiei de patinaj viteză, antrenaţi de Marius Băcilă, pentru ca, duminică, până în orele prânzului, ploieştenii prezenţi pe bulevard să poată urmări o demonstraţie a sportivilor din cadrul secţiei de karate, pregătiţi de Liviu Apostol.

În plus, iubitorii sportului sunt aşteptaţi cu biciclete, role sau trotinete pentru a se plimba în voie ori pentru a profita de terenul de baschet special amenajat sau de mesele de ping pong instalate în fiecare weekend pe bulevard.

“Târgul cu bunătăți și dichisuri” va fi deschis din nou pentru ploieșteni. Căsuțele, special amenajate în cadrul târgului, vă așteaptă cu o varietate de haine tradiționale și creații handmade, delicii culinare (șerbet, siropuri, dulcețuri, zacuscă, bunătăți apicole, dulciuri turcești, înghețată artizanală), produse din lavandă (cosmetice, ulei esențial, lumânări parfumate), precum și alte produse naturale pentru îngrijire sau decor.

Totodată, scena amenajată la rondul II va găzdui în acest weekend nu mai puţin de trei spectacole:

– sâmbătă, de la ora 10.00, Teatrul „Toma Caragiu” le propune copiilor „Cântăreţii din Bremen”, o poveste spumoasă despre prietenie şi solidaritate, iar seara, de la ora 19.30, artiştii vor susţine spectacolul-concert „Majestic Estival”, un moment plin de rafinament, jovialitate şi energie pozitivă;

– duminică, seara, de la ora 19.30, Orchestra simfonică ploieșteană, condusă de la pupitrul dirijoral de Alexandru Ilie, vă invită la “Valsuri celebre“, un concert în care veți putea audia Uvertura operetei “Liliacul“ – J. Strauss II, “Annen Polka“ – J. Strauss II, “Tritsch – Tratsch Polka“ – J. Strauss II, Valsul “Patinatorii“ – E. Waldteufel, “Polka Pizzicato“ – J. Strauss II, Valsul “Gramofon“ – E. Doga, Uvertura operetei “Voievodul Țiganilor“ – J. Strauss II, “Ohne Sorgen“ – J. Strauss, Polka“Tunete și fulgere“ – J. Strauss II, Valsul Secolului – E. DOga, “Tik – Tak polka“ – J. Strauss II, Marș din operetta “Voievodul țiganilor“ – J. Strauss II, “Auf der Jagd“ – J. Strauss II și Valsul “Dunărea albastră“ – J. Strauss II.

Totodată, duminică dimineaţă, de la ora 11.00, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești vă invită, la sediul din strada Anton Pann nr. 5, la un recital excepțional susținut de Ploiești Brass Ensemble, formație compusă din Mirel Liță (trombon), Florin Bârlădeanu (trombon), Emanuel Andron (trombon) și Mihai Corodan (tubă), un eveniment inclus în programul Stagiunii Estivale.

Precizăm că accesul cetățenilor la scena amplasată pe bulevard se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, stabilite de autoritățile competente.

Vă aşteptăm pe bulevard!