Sportivii de la CSM Ploieşti, prezenţi la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Sportivii de la CSM Ploieşti, prezenţi la acţiunea „Weekend pe Bulevardul Castanilor”!

Produs la acest final de săptămână, debutul evenimentului „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, pe care Primăria Municipiului Ploieşti îl va organiza, săptămânal, până pe data de 12 septembrie, i-a găsit în acţiune pe sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

Reprezentanţi ai secţiilor de fotbal şi baschet au profitat de terenurile amenajate pe bulevard în apropierea Gării de Sud şi, atât sâmbătă, cât şi duminică dimineaţă, au îmbinat utilul cu plăcutul, antrenându-se sub privirile celor care au aflat de demersul autorităţilor şi au ieşit, la rândul lor, să se distreze.

În afara terenurilor de fotbal şi baschet, pe bulevard au fost instalate mai multe mese de ping pong, de care ploieştenii – mai tineri sau mai vârstnici – au profitat, la rându-le, din plin, o menţiune importantă fiind că echipamentul necesar (mingi, palete, fileu) a fost pus la dispoziţie de club.

Acţiunea propusă în acest weekend de Primăria Ploieşti a mai inclus „Târgul cu bunătăţi şi dichisuri”, precum şi două spectacole propuse de reprezentanţii Teatrului „Toma Caragiu”: „Prostia Omenească” şi show-ul „Majestic Estival”.

În total, vor fi 5 weekend-uri consecutive dedicate acestui gen de eveniment, motiv pentru care, la fiecare sfârşit de săptămână, Bulevardul Castanilor va fi închis circulaţiei autovehiculelor.

Galerie foto: