Juniorii B s-au calificat pentru Turneul Final al campionatului de Beach Handball!

Juniorii B s-au calificat pentru Turneul Final al campionatului de Beach Handball!

Echipa de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti a participat, ieri, la Faza Euroregiune a Campionatului Naţional de Beach Handball, organizată la Braşov, de Sporting Ghimbav, reuşind să câştige turneul după trei victorii şi o singură înfrângere.

Băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan au câştigat cu 2-0 la seturi cu Tricolorul Breaza, au pierdut cu 2-1 disputa cu Arrubium Măcin A (după shoot-out), apoi s-au impus cu acelaşi scor, 2-1 (după shoot-out), în partidele cu Arrrubium Măcin B şi Sporting Ghimbav.

La final, s-a ajuns ca trei formaţii să aibă număr identic de puncte, dar CSM Ploieşti a câştigat turneul datorită golaverajului mai bun din disputa cu Sporting Ghimbav.

CSM Ploieşti s-a calificat, astfel, pentru Turneul Final al campionatului – categoria juniori B (2005-2007), pe care Federaţia Română de Handbal intenţionează să-l organizeze în perioada 1-5 septembrie la Mamaia.

Lotul de jucători folosit de Ramona Ştefan în turneul de la Braşov a fost următorul: Denis Ştefan, Bogdan Nuţă, Dennis Radu, Antonio Muşoiu, Luca Constantin, David Constantin, Alvaro Ciobanu, Mihai Crăciun, David Pioaru, Mihai Sîrbu, Sebastian Stănescu, Robert Ciupitu, Bogdan Bondarenco şi Andrei Grigore.