CSM Ploieşti, debut cu dreptul în Divizia B a Campionatului Naţional de şah pe echipe!

CSM Ploieşti, debut cu dreptul în Divizia B a Campionatului Naţional de şah pe echipe!

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au debutat cu dreptul în Divizia B a Campionatului Naţional de şah pe echipe, reuşind să câştige, astăzi, cu 4-0, meciul disputat în deplasare cu CSO Pantelimon.

Coordonatorul secţiei, Petre Grigore, a înscris în competiţie o echipă alcătuită din Marian Sandu (foto 1), Teodor Szocs, Anamaria Raţă şi Andrei Raţă, toţi cei patru sportivi reuşind să câştige partidele susţinute în Sala de Sport a Asociaţiei Sportive Orăşeneşti Pantelimon.

În etapa următoare, echipa noastră o va întâlni pe Carpaţi Sinaia, în propria sală de la stadionul „Ilie Oană”, pe data de 21 august.

CSM Ploieşti face parte din Seria a VI-a a Diviziei B, alături de CSU de Şah Bucureşti, CSŞ 2 Bucureşti, Asclepios-DGT Bucureşti, CSO Pantelimon, Spartac Bucureşti, CS Universitar Ploieşti şi Carpaţi Sinaia. Divizia B se desfăşoară în regim de un meci la 2-3 săptămâni, în perioada 1 iunie – 30 noiembrie 2021, datele de desfăşurare urmând să fie stabilite astfel încât să nu se suprapună cu celelalte competiţii oficiale.