Baschet: CSM Ploieşti este în sferturile de finală ale Campionatului Naţional „U12”!

Baschet: CSM Ploieşti este în sferturile de finală ale Campionatului Naţional „U12”!

Echipa de baschet băieţi „U12” a CSM Ploieşti merge în sferturile de finală ale Campionatului Naţional de la Costineşti cu victorii pe linie, după ce a reuşit, ieri şi astăzi, să câştige cele trei partide susţinute în faza a doua a grupelor. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan au trecut, pe rând, de ACSB Şoimii Albi Bucureşti, cu 68-4, ABC CSU Sibiu, cu 63-7 şi ACS Alpha Sport Team Sibiu, cu 37-11, şi, cu punctaj maxim, au câştigat Grupa a II-a a acestei faze a competiţiei.

Drept urmare, CSM Ploieşti va juca, mâine, de la ora 10.00, în sferturile de finală ale campionatului cu ocupanta poziţiei secunde în Grupa I, CSM Oradea, meci ce va putea fi urmărit „live” pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Celalalte trei partide din „final 8” vor fi ACS ID Îngerii Băniei Craiova – ACS Alpha Sport Team Sibiu, ACS Dan Dacian Bucureşti – ABC Laguna Bucureşti şi ACS U-BT Alb Cluj-Napoca – ABC Leii Bucureşti.

Semifinalele sunt programate mâine seară, iar finalele Campionatului Naţional vor avea loc sâmbătă dimineaţă.

Lotul de jucători pe care tehnicianul echipei noastre mizează la Costineşti este format din Filip Barbu, David Ilie, David Iordăchescu, Vlad Borcan, Andrei Nicolae, Roberto Săndulescu, Eduard Vasile, Ştefan Dobre, Tudor Mihalea, Teodor Mihalea, Alexandru Petre şi Darius Coman, cu menţiunea că ultimii doi au făcut deplasarea, deşi sunt accidentaţi.

Echipa de „3×3” joacă mâine finala campionatului

Echipa de 3×3 a CSM Ploieşti a câştigat tot în competiţia de la Costineşti şi, după 9 victorii consecutive, a ajuns în situaţia de a susţine, mâine seară, finala campionatului, în compania celor de la CS Magic Champions Bucureşti, care au pierdut o singură dată până la acest moment. Întrecerea s-a disputat după sistemul „fiecare cu fiecare” şi, întâmplător sau nu, meciul direct dintre cele două formaţii – în urma căruia se va decide campioana – a fost programat în ultima rundă, urmând să se joace mîine seară, de la ora 20.15. Echipa noastră de 3×3 este alcătuită din David Iordăchescu, Vlad Borcan, Filip Barbu, Ştefan Dobre şi Alexandru Petre.

Galerie foto: