Isabel Pîrvu, eliminată în „sferturi” la Campionatele Europene de Box pentru Juniori!

Isabel Pîrvu, eliminată în „sferturi” la Campionatele Europene de Box pentru Juniori!

Sportiva secţiei de box a CSM Ploieşti, Isabel Pîrvu (66 kg), a pierdut, astăzi, în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de Box pentru Juniori, ce se desfăşoară în această perioadă la Tbilisi (Georgia).

Având în faţă o adversară extrem de valoroasă, pe ucraineanca Valeriia Mrshcheriakova, Isabel a avut parte de o decizie în unanimitate a arbitrilor, scor 5-0 pentru adversară, fiind în situaţia de a fi şi numărată, în două rânduri, în prima repriză a meciului. N-a cedat şi a luptat până la capăt, însă abia în ultimul act a avut replică şi a reuşit, în câteva rânduri, să o pună în dificultate pe ucraineancă, convingându-l, însă, doar pe unul dintre arbitrii judecători să-i acorde repriza.

Isabel Pîrvu a reuşit în ultimii doi ani să câştige de două ori Cupa României, o dată titlul de campioană naţională şi o dată pe cel de vicecampioană naţională, dar de fiecare dată la categorii de greutate inferioare (60 kg sau 63 kg).

„Din punctul meu de vedere, a pierdut, asta este indiscutabil, dar eu am fost mândru de modul în care s-a prezentat. Nu a cedat în niciun moment, deşi a avut în special o primă repriză foarte grea, şi a luptat până la capăt, reuşind, în opinia mea, să câştige ultima repriză. Mă bucur că ne-a reprezentat la Campionatul European şi a făcut-o onorabil, în condiţiile în care a boxat la o categorie superioară celei la care era obişnuită şi s-a aflat la prima ei competiţie internaţională. Va câştiga experienţă şi sunt sigur că va reuşi să arate şi pe plan internaţional ceea ce a dovedit în ţară, unde a devenit campioană naţională şi a câştigat Cupa României”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor.