Isabel Pîrvu va reprezenta România la Campionatele Europene de Box pentru Juniori!

Isabel Pîrvu va reprezenta România la Campionatele Europene de Box pentru Juniori!

Sportiva secţiei de box a CSM Ploieşti, Isabel Pîrvu, face parte din delegaţia României care a plecat astăzi spre Tbilisi (Georgia), pentru a participa la Campionatele Europene de Box pentru Juniori (15-16 ani).

Eleva lui Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea se numără printre cele 11 sportive pe care România le-a înscris în competiţia feminină, în lotul convocat de antrenorii Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin mai regăsindu-se Luciana Petrache, Costina Bădescu, Carmen Cocoș, Ana Maria Romanțăv, Margareta Hidigan, Crinuța Andra Sebe, Amalia Niță, Diana Tănăsescu, Maria Cimpoieru şi Georgiana Bercea.

Isabel Pîrvu va boxa la categoria „66 kg” şi reprezintă România după ce a reuşit în ultimii doi ani să câştige de două ori Cupa României, o dată titlul de campioană naţională şi o dată pe cel de vicecampioană naţională.

Competiţia din Georgia este programată să de desfăşoare în perioada 3-12 iulie, la startul întrecerii feminine fiind înscrise, în total, 115 sportive. În competiţia masculină sunt înscrişi 224 de sportivii, România fiind reprezentată de 12 boxeri. În total, sunt 339 sportivi din 30 de ţări europene.