Hipodromul Ploieşti: armăsarul Dolce Dorel, victorios în Premiul „Arcul de Triumf”!

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Dolce Dorel, victorios în Premiul „Arcul de Triumf”!

O nouă reuniune oficială de trap s-a desfăşurat, în această dimineaţă, pe Hipodromul Ploieşti, cei circa 150 de spectatori prezenţi în tribune având parte de un eveniment cu patru curse de trap şi una de galop, dar şi de o demonstraţie de box propusă de sportivii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Cea mai importantă cursă a zilei a fost Premiul „Arcul de Triumf”, care a avut la start nu mai puţin de opt trăpaşi şi a oferit un duel spectaculos între Dolce Dorel, armăsar condus de Cristian Slate, şi Dona Pilar, iapă care l-a avut în sulky pe Adrian Marciu. Finalul „a făcut toţi banii”, pentru că, după o cursă lungă, de 2600 de metri, experienţa lui Slate şi-a spus cuvântul şi, chiar dacă Dona Pilar a ieşit din ultima turnantă cu un avans de câţiva metri buni, Dolce Dorel a venit tare pe ultimii 200 de metri şi a câştigat clar, cu 3-4 metri avans!

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Topspeed Southwind (Premiul Domnişoru), Katrina CV (Premiul Darius) şi Un Dernier Rire (Premiul Fulg).

Cursa de galop dotată cu Premiul „Elite Junior Speed” a fost câştigată de armăsarul Eladora JR, condus de Octavian Sandu. Podiumul a fost completat de Zorab (jockeu Daniel Lupaşcu) şi Uthifa (jockeu Bogoly Szabolcs).

Înaintea principalei curse a zilei, spectatorii au avut parte de o mică surpriză oferită de organizatori, sportivii secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti oferindu-le o scurtă demonstraţie din arta pugilatului. Maestrul emerit Titi Tudor şi antrenorul Adrian Pîrlogea i-au adus în faţa publicului pe câţiva dintre campionii clubului, începând cu campioana europeană de tineret Livia Botică şi campioanele naţionale de junioare Isabela Pîrvu şi Geanina Bănică şi continuând cu campionul naţional de seniori George Dumitrescu, campionul naţional de cadeţi Andrei Virson, dar şi cu alţi tineri sportivi care bat la porţile afirmării.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 27 iunie 2021, şi va avea ca principal eveniment Premiul Aniversar al Hipodromului „60 ani”.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Galerie foto: