Echipa de volei speranţe a CSM Ploieşti, la un punct de calificarea la Turneul Final!

Echipa de volei speranţe a CSM Ploieşti, la un punct de calificarea la Turneul Final!

Echipa de volei speranţe a CSM Ploieşti a participat, astăzi, la Turneul Semifinal al campionatului, evoluând în Grupa a 2-a, de la Suceava, alături de gazdele de la LPS-CSŞ şi de CSŞ Botoşani.

Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au pierdut, din păcate, ambele partide cu acelaşi scor, 3-2, fiind extrem de aproape de accederea la Turneul Final, în special în disputa cu LPS-CSŞ Suceava, în faţa căreia au avut inclusiv o minge de meci, în setul al 4-lea, la 25-24.

Primul joc al zilei, susţinut în faţa gazdelor, a fost cedat cu 3-2, pe seturi 25-19, 16-25, 25-15, 25-27, 11-15, pentru ca al doilea, cu CSŞ Botoşani, să fie pierdut tot cu 3-2, pe seturi 25-18, 20-25, 19-25, 25-22, 8-15.

Primele două clasate s-au calificat la Turneul Final, alături de alte şase formaţii venite din celelalte trei grupe ale fazei semifinale.

Lotul de jucători pe care antrenorul Adrian Moroianu a contat în turneul de la Suceava a fost următorul: Alexandru Petculescu, Andrei Tănăsescu, Răzvan Şerban, Ştefan Iordache, Octavian Nedelea, Tudor Stoian, Patrick Rebej, Alexandru Prica, Luca Ion şi Tudor Popescu.

Galerie foto: