Handbal, junioare 2: calificarea la Turneul Final, ratată pentru un gol primit în ultimele secunde!

Handbal, junioare 2: calificarea la Turneul Final, ratată pentru un gol primit în ultimele secunde!

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Ploieşti a ratat, pentru un singur gol, calificarea la Turneul Final al campionatului, după ce a pierdut, astăzi, cu 25-24 (12-12, 13-12) partida decisivă a Grupei Valoare 1, cu CSŞ Bacău.

Fetelor pregătite de Robert  Comendant le-ar fi fost suficientă şi o remiză pentru a-şi păstra poziţia secundă în faţa formaţiei moldovene, însă totul s-a năruit într-un final nerecomandat cardiacilor: CSM Ploieşti a condus cu 12-11 cu două minute înainte de final, a fost egalată, apoi a ratat prin extrema Ramona Gavrilă şansa lui 13-12, pentru ca, la cealaltă poartă, oaspetele să marcheze, cu zece secunde înainte de sirenă, golul calificării, prin Bianca Ungureanu. Un final trist pentru fete, consemnat însă după un meci în care au greşit mai mult decât adversarele, au ratat trei lovituri de la „7 metri” şi n-au reuşit să gestioneze avantajul de două goluri pe care l-au avut atât în prima repriză (11-9, 12-10), cât şi în cea de-a doua (8-6).

Handbalul nu se încheie, însă, aici pentru fete, mai ales că pentru majoritatea a fost doar primul an la nivel de junioare 2, iar sezonul viitor le va oferi o nouă şansă de a urca între cele mai bune opt echipe de la categoria lor de vârstă.

Pentru CSM Ploieşti au jucat astăzi: B. Voicilă, A. Floroiu – D. Grădişteanu (10 goluri), D. Manole (5), A. Burtea (3), N. Jianu (2), R. Gavrilă (2), A. Toma (1), M. Iordache (1), I. Manolache, Cr. Blidaru, D. Stoica şi Maya Popescu.

Galerie foto: