Handbal masculin: CSM Ploieşti – CSM Focşani, în „16”-imile de finală ale Cupei României!

Handbal masculin: CSM Ploieşti – CSM Focşani, în „16”-imile de finală ale Cupei României!

În cursul zilei de astăzi, Federaţia Română de Handbal a stabilit „ţintarul” ediţiei 2020-2021 a Cupei României Fan Courier Masculin, competiţie care se va desfăşura pe repede-înainte, în perioada 24-30 mai 2021. Alături de cele 15 formaţii din Liga Zimbrilor, au fost înscrise şi 12 echipe din Divizia A, printre care şi CSM Ploieşti, participantă, recent, la Turneul final al eşalonului secund.

A rezultat un tablou al „16”-imilor cu 11 meciuri şi primele 5 clasate în ediţia trecută a Ligii Naţionale beneficiind de wild card, în urma tragerii la sorţi formaţia noastră urmând să o întâlnească pe CSM Focşani 2007. Va fi cu siguranţă, o misiune extrem de dificilă pentru băieţii pregătiţi de Alexandru Roibu, în condiţiile în care adversarii ocupă, în acest moment, locul al 6-lea în Liga Zimbrilor, având o serie de şase victorii consecutive.

Pentru că Federaţia Română de Handbal a stabilit „ţintarul” celor trei tururi preliminare Turneului Final, să spunem că, în cazul în care băieţii noştri vor trece de CSM Focşani, vor da piept cu echipa care tocmai a devenit pentru a cincea oară consecutiv campioana României, Dinamo Bucureşti.

Toate meciurile vor avea loc în Bucureşti, „16”-imile pe 24 mai, optimile de finală pe 25 mai şi sferturile de finală pe 27 mai, urmând ca Turneul Final să se desfăşoare în weekend-ul 29-30 mai.