Echipa de volei speranţe băieţi, la un pas de Turneul Semifinal al campionatului!

Echipa de volei speranţe băieţi, la un pas de Turneul Semifinal al campionatului!

Echipa de volei speranţe băieţi a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la primul turneu al sezonului, reuşind să câştige una dintre cele două partide susţinute la Tulcea şi să-şi asigure, în bună măsură, calificarea la Turneul Semifinal al campionatului.

Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au fost repartizaţi în Seria C, alături de CSŞ Tulcea şi CS Arcada Galaţi, iar astăzi au susţinut ambele partide ale primului turneu, organizat de gruparea tulceană. CSM Ploieşti a pierdut, dimineaţă, cu 3-0 (25-13, 25-14, 25-15) confruntarea cu formaţia gazdă, pentru ca, la orele prânzului, să se impună cu 3-0 (25-10, 25-21, 25-12) în faţa Arcadei Galaţi. Cum, în cel de-al treilea joc al grupei, disputat aseară, CSŞ Tulcea a câştigat cu 3-0 disputa cu Arcada, băieţii noştri ocupă locul al 2-lea al clasamentului după acest prim turneu şi se pot considera ca şi calificaţi la Turneul Semifinal, chiar dacă mai este de disputat un turneu.

În acest sezon, campionatul de speranţe este structurat, în prima fază, pe cinci grupe a 3 sau 4 formaţii, iar primele două clasate, plus cele mai bune două locuri 3 vor merge în faza semifinală a competiţiei (12-13 iunie)

Turneul al doilea al Seriei C va fi găzduit tot de CSŞ Tulcea şi va avea loc în perioada 22-23 mai.

Lotul de jucători pe care antrenorul Adrian Moroianu a contat în turneul de la Tulcea a fost următorul: Alexandru Petculescu, Andrei Tănăsescu, Răzvan Şerban, Ştefan Iordache, Octavian Nedelea, Tudor Stoian, Patrick Rebej, Alexandru Prica, Luca Ion, Andrei Mitache şi Tudor Popescu.