Eşec cu „U” Cluj şi echipa de handbal seniori va lupta pentru locurile 5-8 ale Diviziei A

Eşec cu „U” Cluj şi echipa de handbal seniori va lupta pentru locurile 5-8 ale Diviziei A

Echipa de handbal seniori a CSM Ploieşti a pierdut, astăzi, cu 45-24 (25-8) meciul cu Universitatea Cluj, din prima fază a Turneului Final al Diviziei A, ce se desfăşoară la Sfântu Gheorghe, şi va continua competiţia în zona locurilor 5-8.

Cu doar doi jucători în lot cu vârsta de peste 21 de ani, echipa noastră şi-a dovedit fragilitatea şi lipsa de experienţă încă din debut, clujenii desprinzându-se rapid la 4-1, 7-3 şi 11-5 (minutul 11). Antrenorii Leonard Cristescu şi Alexandru Roibu au încercat să schimbe lucrurile cu un time out, dar totul a fost în zadar, pentru că adversarii au impus acelaşi ritm ridicat şi până la pauză s-au dus la 25-8. A fost, chiar 28-9 în minutul 34, după care, profitând şi de o relaxare a oponenţilor, băieţii noştri au avut circa 15 minute bune, în care au reuşit să reducă handicapul la 11 goluri: 32-21, în minutul 49. Ultimele zece minute aveau să fie, însă, ale clujenilor, care au răspuns cu un parţial de 13-3, aşa că tabela s-a fixat, la final, la un 45-24 destul de dur pentru tinerii noştri jucători.

Pentru CSM Ploieşti au jucat toţi cei 14 jucători care au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe: Ad. Tănăsescu, M. Ion, M. Mihăilescu – I. Mereu (6 goluri), C. Albu (4), M. Pleşea (4), M. Dragomir (3), L. Ene (3), Al. Ghiţă (3), Al. Niţă (1), R. Iacob, Al. Ilie, Al. Grigore şi B. Năstase.

Mâine, de la ora 13.40, CSM Ploieşti o va întâlni, în ceea ce poate fi numită semifinala luptei pentru locurile 5-8, pe CSM Sighişoara, care a pierdut astăzi cu 30-25 (15-11) disputa cu CSM Alexandria. În celălalt meci de clasament se vor întâlni Universitatea Craiova şi CS Medgidia.