Boxerul Iulian Dumitrescu, calificare spectaculoasă în „optimile” Campionatului Mondial de Tineret!

Boxerul Iulian Dumitrescu, calificare spectaculoasă în „optimile” Campionatului Mondial de Tineret!

Boxerul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Iulian Dumitrescu, a făcut spectacol la debutul la Campionatul Mondial de Tineret de la Kielce (Polonia), petrecut în această seară! Sportivul pregătit la club de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea l-a învins clar pe letonul Endijs Ivanovs, prin RSC (Referee Stop Contest) în repriza a doua, arbitrul de ring luând această decizie la 67 de secunde de la startul rundei secunde, în condiţiile în care asupra letonului se abătuse o ploaie de lovituri.

În plus, sportivul baltic fusese numărat de arbitru şi în prima repriză, superioritatea clară a lui Dumitrescu regăsindu-se şi în scorul consemnat după primele 3 minute: patru arbitri judecători văzuseră 10-8 pentru român şi unul singur 10-9!

În optimile de finală ale competiţiei, Iulian Dumitrescu îl va întâlni, duminică după-amiază, pe lituanianul Aleksandr Trofimcuk, care a trecut astăzi, la puncte, de croatul Antonio Grabic.

Până atunci, mâine după-amiază, celălalt reprezentant al CSM Ploieşti prezent în Polonia, Marian Ghinoiu, îl va întâlni, tot în „optimi”, pe uzbekul Ibrokhim Ishjonov.

Galerie foto: