Boxerii Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu s-au pregătit în Ungaria pentru Mondialul de Tineret!

Boxerii Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu s-au pregătit în Ungaria pentru Mondialul de Tineret!

Cei doi sportivi care vor reprezenta CSM Ploieşti şi România la Campionatul Mondial de Tineret, Marian Ghinoiu (49 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg), au participat săptămâna trecută, în intervalul 29 martie – 3 aprilie, la un stagiu de pregătire desfăşurat în Ungaria. Componenţii lotului naţional de tineret au beneficiat de un cantonament comun cu cei din lotul ţării vecine, găzduit de un modern complex sportiv din Tatabanya, antrenamentele intense comandate de staff-ul format din Relu Auraş, George Perţea şi Andu Vornicu având drept finalitate sparring-uri susţinute vineri de reprezentanţii celor două ţări.

La finalul stagiului, coordonatorul lotului, Relu Auraş, a declarat pentru pagina oficială a Federaţiei Române de Box: „Condițiile de aici sunt extraordinare, meciurile sunt de mare angajament, disponibilitatea la efort a tuturor componenților lotului nostru național este totală, de natură să ne dea speranțe. Avem din nou o echipă bună, cu boxeri valoroși, care își vor demonstra valoarea atât la mondial, cât mai ales la Campionatul European din toamnă. De asemenea, sunt convins că toți acești sportivi vor face saltul cu succes la lotul de seniori”.

Sportivii au revenit în ţară şi şi-au reluat antrenamentele la Centrul de Pregătire de la Bacău, urmând ca, spre sfârşitul săptămânii, să plece în Polonia pentru Campionatul Mondial de Tineret ce va fi găzduit de oraşul Kielce, în perioada 10-24 aprilie.

Galerie foto: