Echipa de baschet masculin joacă, mâine, în Sala „Olimpia”, cu CSU 2 Sibiu!

Echipa de baschet masculin joacă, mâine, în Sala „Olimpia”, cu CSU 2 Sibiu!

La două luni şi jumătate de la primul turneu al sezonului, echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se întoarce, mâine, pe parchet pentru cel de-al treilea meci oficial al ediţiei de campionat 2020-2021 a Ligii I. Băieţii antrenaţi de Ionuţ Ivan, Eugeniu Melnic şi Robert Munteanu participă la cel de-al doilea turneu stagional, găzduit de Sala Sporturilor Olimpia, şi vor disputa o singură partidă, mâine dimineaţă, de la ora 11.00, în compania celor de la BC CSU 2 Sibiu. Cea de-a treia participantă la acest turneu este CSU Ploieşti, care joacă în această seară, de la ora 19.00, cu formaţia sibiană.

Lotul pe care tehnicienii echipei noastre se bazează pentru confruntarea de mâine este următorul: Andrei Damian, Andrei Ene, Ştefan Ianuli, Călin Dumitru, Alin Carabulea, Horia Scărlătescu, Luca Dănescu, Odysseas Iancu, Alexandru Chirilă, Mihai Comănescu, Cristian Velcea, Vlad Oţelea, Andrei Rogozanu şi Codruţ Dinu

În acest sezon, CSM Ploieşti are două victorii la activ, obţinute în primul turneu, cel din 28-29 noiembrie 2020: 77-52 cu ACSB Liliecii Bucureşti şi 100-73 cu CSU Ploieşti.