Echipa de handbal junioare 3 debutează în noul sezon la Râmnicu Vâlcea!

Echipa de handbal junioare 3 debutează în noul sezon la Râmnicu Vâlcea!

După echipele de Divizia A şi junioare 2 ale clubului, a venit momentul ca, în perioada următoare, şi cele două formaţii de juniori 3 să debuteze în sezonul „2020-2021”, în cadrul turneelor gândite de Federaţia Română de Handbal în prima fază a competiţiei, cea geografică. Dacă băieţii vor juca săptămâna viitoare în Seria D, pe care o vor şi găzdui, de altfel, în Sala „Olimpia”, în schimb, fetele pregătite de Geta Opincariu au programat turneul în acest weekend, la Râmnicu Vâlcea. Ele au fost repartizate, într-un final (pentru că au fost mai multe variante vehiculate), în Seria F, alături de Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea, CSŞ Ploieşti şi ACS Academia Junior Ploieşti, iar de mâine până duminică vor susţine partidele primului turneu, care coincid, practic, cu turul acestei faze a campionatului.

Programul fetelor noastre este următorul:

Vineri, ora 17.40

CSM Ploieşti – CSŞ Ploieşti

Sâmbătă, ora 17.40

ACS Academia Junior Ploieşti – CSM Ploieşti

Duminică, ora 10.00

CSM Ploieşti – Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea

Lotul de jucătoare pe care Geta Opincariu va conta la Râmnicu Vâlcea este următorul: Daria Stan, Federica Cernat, Coşerea Pîtiu Elena (portari) – Eva Petrescu, Beatrice Căldărariu, Alexandra Sîrbu, Andreea Stoica, Irina Simion, Enryka Bodijar, Alexia Niţă, Adelina Andrei, Andreea Popescu, Ştefania Ghiţă, Bianca Pîrvulescu, Bianca Iordache şi Delia Roşu (jucătoare de câmp).

Ca o noutate, FRH a schimbat, în acest sezon, o serie de reguli la nivelul junioarelor 3, în sensul că meciurile vor fi împărţite în trei reprize a câte 20 de minute fiecare, iar în prima echipele trebuie să joace în doar cinci jucătoare de câmp. Ca şi la juniori 2, sistemul de punctaj este, şi el, uşor diferit faţă de anii anteriori, oferindu-se două puncte pentru victoria finală, precum şi câte un punct pentru fiecare repriză câştigată.

Primele două clasate în cele 12 serii ale Grupelor geografice se vor califica pentru Grupele valoare, în care se vor alcătui 4 grupe a câte 6 echipe. Turneul al doilea al Grupelor geografice va avea loc în perioada 9-11 aprilie.