Hipodromul Ploieşti: Unipress a câştigat fără emoţii Premiul Crescătorilor!

Hipodromul Ploieşti: Unipress a câştigat fără emoţii Premiul Crescătorilor!

Desfăşurată în această dimineaţă, penultima reuniune oficială găzduită de Hipodromul Ploieşti în acest an a avut în program cinci curse de trap şi una de galop, principalul eveniment al zilei fiind Premiul Crescătorilor – Fortuna Gold. Programată la ora 12.00, cursa vedetă a reuniunii nu a oferit, totuşi, suspansul aşteptat, în condiţiile în care iapa Unipress a avut un finish excelent şi a câştigat fără emoţii duelul cu General de Bry. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de iapa Detoxicated, urmată la mică distanţă de Dona Pilar.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Neo Jet (Premiul Senzaţia), Rona (Premiul Sprint), Worldleader (Premiul Selenar – Fortuna Silver) şi Prya CD (Premiul Simson).

Reuniunea a fost închisă de cursa de galop dotată cu Premiul „A.R.A.C.”, în care s-a impus destul de clar iapa Walala, urmată de armăsarul Equario şi de iapa Zaara.

Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând linkurile următoare:

Premiul Senzaţia

Premiul Sprint

Premiul Selenar – Fortuna Silver

Premiul Simson

Premiul Crescătorilor – Fortuna Gold

Premiul „A.R.A.C.”

Parteneri ai Complexului Hipodrom Ploiesti pentru reuniunea de astăzi au fost: Federaţia Hipică Română, Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, Radio Prahova, Republika News, Ploieşti TV, Fapt Divers, Ploiestii.ro, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), DADA Media Consulting şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti, ultima a sezonului, este programată duminică, 22 noiembrie, şi va avea ca principal eveniment Premiul de Închidere.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Galerie foto: