Hipodromul Ploieşti: duminică se ţine Premiul cailor de 2 ani!

Hipodromul Ploieşti: duminică se ţine Premiul cailor de 2 ani!

Duminică, 13 septembrie, începând cu ora 10.10, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei noi Reuniuni hipice oficiale, în cadrul căreia vor avea loc cinci curse de trap, cu main-event Premiul cailor de 2 ani, dar şi, pentru a doua oară în acest sezon, o cursă de galop.

Principala cursă a zilei, Premiul cailor de 2 ani, în urma căreia vom afla cel mai bun trăpaş de pe hipodrom la această categorie de vârstă, este programată la ora 11.30 şi va fi precedată, la 10.55, de Premiul Wathba Stallions Cup, cursă de galop organizată de Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival.

Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Orica şi va continua, la 10.30, cu Premiul Juvenil. De la 10.55, este programată cursa de galop, Premiul Wathba Stallions Cup, apoi urmează Premiul Ortoza – Fortuna Silver (ora 11.05), Premiul cailor de 2 ani (ora 11.30) şi, de la ora 11.55, Premiul Arcul de Triumf – Fortuna Gold.

La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download