Hipodromul Ploieşti: duminică se reiau cursele oficiale, dar fără spectatori!

Hipodromul Ploieşti: duminică se reiau cursele oficiale, dar fără spectatori!

După pauza forţată determinată de pandemia de coronavirus, activitatea de pe Hipodromul Ploieşti se va relua în acest weekend, duminică urmând să fie organizată cea de-a doua reuniune oficială de trap din 2020!

Din păcate, ştiute fiind restricţiile impuse de autorităţi, nu va putea fi o reuniune deschisă publicului larg, accesul în incinta hipodromului urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii turfului să poată urmări, totuşi, reuniunea din 7 iunie, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi urmărite cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 10.00, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Altfel, amatorii de pariuri vor avea, din nou, prilejul să-şi încerce norocul sau… cunoştinţele în zona turfului şi să parieze pe caii favoriţi, cu menţiunea că o vor putea face doar online, pe www.efortuna.ro, agenţiile fiind, deocamdată, închise din cauza pandemiei de coronavirus. Ca o noutate, cursele vor putea fi urmărite live video, nu numai în România, ci în mai multe ţări europene, pe site-ul oficial al casei de pariuri.

Cea de-a doua reuniune din acest an va avea în program cinci curse de trap, între care se remarcă două curse semiclasice: Premiul Debutanţilor, rezervat cailor de 2 ani, şi Premiul Carpaţi, una dintre cele trei curse premergătoare Derby-ului de Trap al României. Trebuie spus că, în această primăvară, au fost deja calificaţi 18 cai noi, majoritatea străini, iar şase dintre aceştia  vor putea fi văzuţi duminică în Premiul Debutanţilor.

Reuniunea va debuta la ora 11.00, cu Premiul Bizar, apoi va continua cu cele două curse importante ale zilei: Premiul Debutanţilor, la ora 11.30, şi Premiul Carpaţi – Fortuna Gold, programat la ora 12.00. Va urma, la 12.30, Premiul Alexandros şi, în încheiere, de la ora 13.00, se va ţine Premiul Bianca – Fortuna Silver, care are nu mai puţin de 12 cai la start.

Prima reuniune hipică din acest an a avut loc pe data de 8 martie, când s-a ţinut Premiul de deschidere, câştigat de iapa Fine Boko.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download