Bilanţ pozitiv, în weekend, pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Bilanţ pozitiv, în weekend, pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

A fost weekend plin pentru echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti, care au susţinut şase meciuri vineri şi sâmbătă, reuşind să câştige patru şi să piardă doar două.

Prima formaţie care a evoluat a fost cea a junioarelor 3, în penultima etapă a sezonului regulat, confruntarea cu CSŞ Ploieşti, în care fetele noastre au fost oaspete, desfăşurându-se vineri seară, în Sala „Tel George Junior”. Elevele lui Robert Comendant au câştigat clar, cu 44-17 (21-5) şi se menţin pe poziţia secundă a Seriei D, după CSŞ 6 Bucureşti.

În ultima etapă dinaintea participării în Grupa Valoare, fetele vor juca, duminică, 8 martie, pe teren propriu, cu HC Activ CSO Plopeni.

Sâmbătă dimineaţă, a fost rândul junioarelor 2 să joace, ele primind, în Sala „Olimpia”, vizita echipei de pe locul al 2-lea din Grupa Speranţă 2, CSU Ştiinţa Bucureşti. La capătul unei întâlniri în care puteau obţine măcar o remiză, dacă nu pierdeau din turaţie începând de pe la jumătatea reprizei secunde, elevele lui Robert Comendant au cedat cu 32-30 (15-15).

Tehnicianul le-a folosit pe: A. Floroiu – D. Grădişteanu (7 goluri), E. Lăcuşteanu (6), G. Stanciu (6), M. Radu (3), N. Jianu (3), A. Leescu (2), M. Iordache (2), B. Andronache (1), I. Manolache şi D. Stanciu. În runda a 3-a a Grupei Speranţă 2, fetele vor juca, sâmbătă, la prima clasată, CS Rapid Bucureşti.

Imediat după prânz, au evoluat şi juniorii 1 ai clubului, care şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus cu 41-33 (17-14), în deplasarea de la LPS I. Balas Soter Buzău, contând pentru etapa a 2-a a Grupei Valoare 2. Elevii lui Silviu Stănescu au condus pe toată durata întâlnirii, desprinzându-se rapid la 3-4 goluri pentru a rupe definitiv meciul imediat după pauză, atunci când, de la 17-15, s-au dus la 22-15 (minutul 35).

Tehnicianul echipei noastre a mizat în partida de ieri pe: M. Oprea, Ad. Tănăsescu – P. Albu (13 goluri), N. Nicolae (6), R. Floarea (6), I. Mereu (4), Al. Pop (4), D. Rudai (3), G. Paraschiv (3), I. Mirică (2), R. Pantazi, M. Iorga, V. Bolborici, R. Iacob, D. Ioniţă şi A. Iliescu.

Pentru băieţi, urmează, sâmbătă, cel mai important meci al grupei, în compania primei clasate, AHC Dobrogea Sud Constanţa J1, care le poate asigura prezenţa la turneul final, dar şi implicarea în lupta pentru calificarea de pe primul loc.

Tot în weekend-ul viitor, dar duminică, ei vor avea meci şi în Seria B a Diviziei A, urmând să primească vizita ocupantei poziţiei secunde, CSM Alexandria.

Tot sâmbătă, dar după-amiază, echipa de juniori 3 a jucat, în etapa a 2-a a Grupei Valoare 2, la HC “Talentul este cheia” Bucureşti, pierzând cu 32-21 (17-11), partida găzduită de sala de sport a şcolii 205 din Capitală. Elevii Ramonei Ştefan se întorc în Sala “Olimpia” sâmbătă, 7 martie, când vor primi vizita formaţiei ACS Fortuna Bucureşti.

În fine, sâmbătă s-a organizat, la Brazi, şi turneul final al fazei judeţene la nivel de junioare 4, prilej pentru fetele pregătite de Geta Opincariu să-şi mai treacă în cont două victorii şi să se califice de pe primul loc pentru Faza euro-regiune. CSM Ploieşti a trecut în semifinale de CSO Tricolorul Breaza, cu 25-8, apoi, în finală, de CSŞ Ploieşti, cu 34-20.

Lotul utilizat de Geta Opincariu în turneul de ieri a fost următorul: Alexia Niţă, Alexandra Sîrbu, Irina Simion, Andreea Popescu, Bianca Pîrvulescu, Ştefania Ghiţă, Eva Petrescu, Giulia Burtea, Andreea Stoica, Daria Stan, Beatrice Căldărariu, Karina Ştefan, Adelina Andrei, Delia Roşu şi Federica Cernat.

Galerie foto, Junioare 2, CSM Ploieşti – CSU Ştiinţa Bucureşti 30-32 (15-15):