Final de sezon pentru două dintre echipele de volei ale clubului

Final de sezon pentru două dintre echipele de volei ale clubului

Două dintre echipele de volei ale CSM Ploieşti şi-au încheiat, în weekend, evoluţiile din acest sezon competiţional: cea de junioare, pregătită de Robert Tvardochlib şi cea de băieţi speranţe, antrenată de Adrian Moroianu.

Fetele au jucat, ieri, în Sala „Olimpia”, cu cea mai bună formaţie a Seriei D, ACS Bravol Braşov, şi au pierdut cu scorul de 3-0 (-21, -24, -16). În ultima etapă a acestei faze a campionatului, CSM Ploieşti va sta, astfel că încheie sezonul cu un bilanţ de o victorie şi şapte înfrângeri.

Băieţii de la „speranţe” au fost în postura de organizatori ai turneului cu numărul 3, amânat în decembrie din cauza unor acţiuni de selecţie programate atunci de Federaţia Română de Volei. Elevii lui Adrian Moroianu au pierdut cu acelaşi scor, 0-3, cele trei confruntări susţinute sâmbătă şi duminică în Sala „Leonard Doroftei”, cu CSŞ Arcada Galaţi, CSŞ Buzău şi CSŞ Tulcea.

Tehnicianul echipei noastre a mizat pe următorul lot de jucători: Mihai Oprea, Răzvan Şerban, Andrei Tănăsescu, Valentin Oprea, Sebastian Vâlcescu, Mihai Cosma, Mihai Petculescu, Antonio Dumitru, Alexandru Prică, Vlad Zegheru şi Ştefan Iordache.