Fotbal: CSM Ploieşti nu mai cedează jucători gratis!

Fotbal: CSM Ploieşti nu mai cedează jucători gratis!

În contextul în care, în ultima vreme, s-au înmulţit solicitările privind transferurile sau împrumuturile unor tineri fotbalişti ai clubului, coordonatorul secţiei de fotbal a CSM Ploieşti, Adrian Teodorescu, face următoarele precizări: „Atâta timp cât eu voi fi şeful secţiei de fotbal a CSM Ploieşti, niciun jucător nu va pleca gratis, indiferent că este vorba despre transfer definitiv sau sub formă de împrumut. Secţia de fotbal şi-a propus să se autofinanţeze, aşa că jucătorilor care solicită să fie împrumutaţi gratis le recomand să se adreseze Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF sau AJF, după caz. Totodată, cine îşi asumă responsabilitatea să legitimeze un jucător de la CSM va răspunde conform regulamentelor în vigoare”.

În acest an, CSM Ploieşti a încasat grila de transfer pentru fotbalistul Rareş Simionescu, în cuantum de 27.189 lei, precum şi grilele de împrumut până la vară pentru Cezar Badea şi Andrei Lazăr, în valoare de 2.800 ron, toţi trei ajungând la Petrolul Ploieşti.

Legat de colaborarea cu gruparea fanion a judeţului, Adrian Teodorescu a mai menţionat că „întotdeauna, Petrolul va avea prioritate când va veni vorba despre transferul unui jucător de la CSM Ploieşti, indiferent de numele celeilalte echipe care îl va dori pe fotbalist”.