Echipa de baschet fete „U15” începe anul cu două victorii şi o înfrângere

Echipa de baschet fete „U15” începe anul cu două victorii şi o înfrângere

Echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la primul turneu din 2020, care a consemnat, practic, şi startul returului în Grupa a 2-a a acestei categorii de vârstă.

Fetele pregătite de Corina Savu şi Loredana Munteanu au susţinut trei partide în cadrul turneului organizat de ACS Dan Dacian în Sala „Universităţii Tehnice de Construcţii” din Bucureşti şi au obţinut rezultate ce au respectat „calculul hârtiei”: au pierdut cu 44-49 primul meci de ieri, cu ACS Dan Dacian Bucureşti, apoi s-au impus, aseară, cu 83-14 în disputa cu ACS ICED Bucureşti şi, astăzi, cu 103-29 în confruntarea cu ACS Academia de Baschet Phoenix Galaţi.

Lotul de jucătoare folosit de Corina Savu şi Loredana Munteanu în turneul din acest weekend a fost următorul: Andreea Popa, Sara Şandor, Diana Ştefan, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Alexandra Pomojnicu, Carina Ioan, Amalia Moisei, Agnes Zane, Ana Constantinescu, Andreea Ilie, Roberta Cătălin, Daria Iordăchescu, Daria Tănase şi Karina Munteanu.

După zece partide susţinute în acest sezon, CSM Ploieşti are un bilanţ echilibrat, 5 victorii şi 5 înfrângeri, şi continuă lupta de la distanţă cu CSŞ Nr. 5 Bucureşti pentru poziţia a 4-a a clasamentului grupei, ultima care duce la turneul final al campionatului. Totul se va decide, probabil, în ultimul turneu al acestei faze, atunci când fetele noastre au nevoie de o victorie la minim 4 puncte în disputa cu gruparea din Capitală.

Până atunci, urmează turneul al 2-lea al returului, în perioada 14-15 martie, în cadrul căruia CSM Ploieşti le va întâlni pe Sportul Studenţesc şi ACS Champions Bucureşti.