Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti, două victorii obţinute în turneul de la Buzău!

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti, două victorii obţinute în turneul de la Buzău!

Echipele de minivolei ale CSM Ploieşti au participat, în weekend, la turneele cu numărul 3 ale campionatului şi s-au întors acasă cu bilanţul obişnuit: trei victorii şi trei înfrângeri. Cu menţiunea că, de această dată, fetele au obţinut un singur succes, iar băieţii – două!

Ambele turnee au avut loc la Buzău, în organizarea CSŞ-ului local, iar primele care au jucat, vineri şi sâmbătă, au fost fetele pregătite de Robert Tvardochlib. Ele au pierdut cu 3-0 meciul cu CSŞ Târgovişte, apoi au câştigat cu acelaşi scor partida cu CSM Râmnicu Sărat, pentru ca, în ultimul joc, să fie învinse, cu 3-2, de CSŞ Buzău.

Lotul de jucătoare folosit de Robert Tvardochlib în turneul de la Buzău a fost următorul: Ioana Dănescu, Maria Marinescu, Raisa Tudose, Clara Burlacu, Delia Chirilă, Diana Dimache, Ioana Drăgănescu, Maria Lungescu şi Teodora Zamfir.

Turneul cu numărul 4 al Seriei C va avea loc în perioada 24-25 ianuarie 2020 şi va fi organizat de CSŞ Târgovişte.

În schimb, băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au reuşit să producă o mică surpriză şi să câştige, de această dată, două dintre cele trei meciuri susţinute în cadrul Seriei B. Ei au jucat sâmbătă şi duminică tot la Buzău şi au început cu o înfrângere, 2-3 cu CSŞ Tulcea, venită însă după ce au condus cu 2-1 la seturi. A fost, totuşi, semnul că ploieştenii vor mai mult, pentru că, după obişnuita victorie cu CSŞ Buzău, scor 3-0, au reuşit, în premieră în acest sezon, să se impună în disputa cu CSŞ Arcada Galaţi: 3-1. O victorie importantă, care sporeşte considerabil şansele băieţilor noştri de a se califica la turneul semifinal al campionatului, chiar şi de pe locul al 3-lea al clasamentului seriei.

Antrenorul Adrian Moroianu i-a folosit în meciurile de la Buzău pe: Ştefan Iordache, Marian Bejan, Mihai Petculescu, Tiberiu Albulescu, Mihai Stoica, Tudor Stoian, Florin Ion şi Tudor Popescu, Octavian Nedelea.

Turneul cu numărul 4 va avea loc în perioada 25-26 ianuarie 2020 şi va fi organizat de CSM Ploieşti.