Weekend cu o victorie pentru echipele de volei speranţe ale clubului

Weekend cu o victorie pentru echipele de volei speranţe ale clubului

Echipele de volei speranţe ale CSM Ploieşti au participat, în weekend, la turneele cu numărul 2 de la categoria lor de vârstă, bilanţul fiind de o victorie şi 5 înfrângeri.

Componente ale Seriei C, fetele au jucat la Bucureşti, iar dacă sâmbătă au pierdut cu 3-0 confruntările cu cele două favorite ale grupei, CSŞ 2 Bucureşti şi CSŞ 5 Bucureşti, duminică, au reuşit să-şi ia revanşa în faţa celor de la CS B.P. Haşdeu Buzău, în faţa cărora cedaseră în primul turneu, şi să se impună cu 3-1.

Lotul folosit de Robert Tvardochlib în turneul de la Bucureşti a fost următorul: Ana Maria Radu, Andreea Grigore, Alexandra Matei, Ana Maria Minescu, Teodora Stoian, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Bianca Feldman, Amalia Moise, Mihaela Leontescu, Teodora Popescu şi Ana Maria Marinescu.

Programat pe 21-22 decembrie, turneul al 3-lea al seriei, care ar urma să aibă loc la Ploieşti, a fost amânat pentru perioada 29 februarie – 1 martie 2020, din cauza unei acţiuni de selecţie pe care Federaţia Română de Volei o organizează la această categorie de vârstă în perioada 15-21 decembrie. La această acţiune, ce se va defăşura la Izvorani şi va avea ca finalitate constituirea lotului naţional de speranţe (2006-2007), a fost convocată şi sportiva clubului nostru, Ana Maria Minescu.

Repartizaţi în Seria B, băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au jucat în acest weekend la Galaţi şi au pierdut toate cele trei partide susţinute: 1-3 cu CSŞ Arcada Galaţi, 0-3 cu CSŞ Buzău şi 0-3 cu CSŞ Tulcea. Tehnicianul echipei noastre a mizat pe următorul lot de jucători: Mihai Oprea, Răzvan Şerban, Andrei Tănăsescu, Valentin Oprea, Sebastian Vâlcescu, Mihai Cosma, Mihai Petculescu şi Alexandru Prică

Turneul al 3-lea va avea loc la Ploieşti, în perioada 21-22 decembrie.