Baschet masculin, Liga I: înfrângere cu Agronomia, în Sala „Olimpia”

Baschet masculin, Liga I: înfrângere cu Agronomia, în Sala „Olimpia”

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti a pierdut, în această seară, cu 56-81 (20-29, 9-15, 14-17, 13-20), meciul cu Agronomia Bucureşti, contând pentru etapa a 8-a a campionatului Ligii I. Disputată în Sala „Olimpia”, partida a fost marcată de cele două absenţe importante din tabăra noastră, Adrian Blidaru şi Alexandru Neguţ neputând să participe la joc, astfel că misiunea oaspeţilor – altfel, o echipă bine instruită, având doi jucători ce au cochetat cu Liga Naţională (Brosser şi Petică) – a fost mult mai uşoară decât se aşteptau.

În aceste condiţii, Eugeniu Melnic, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu au profitat de ocazie pentru a le oferi mai multe minute jucătorilor tineri, generaţia „U16” fiind reprezentată constant pe parchet în special de Chirilă şi Iancu, dar şi de Comănescu, Velcea şi Teodorescu.

CSM Ploieşti a început meciul în formula Dogaru (7 puncte), Scărlătescu (3), C. Dumitru (8, 1×3), Carabulea (20, 2×3) şi Ianuli (6), pe parcurs intrând şi Al. Chirilă (5 puncte, 1×3), O. Iancu (4), Comănescu (3, 1×3), Velcea şi Teodorescu.

În urma înfrângerii din această seară, CSM Ploieşti are un bilanţ de 4 victorii şi 3 eşecuri şi ocupă locurile 5-6 ale clasamentului, la egalitate cu CS Universitatea Cluj-Napoca.

Băieţii vor încheia anul cu o dublă deplasare, ei urmând să joace pe 8 şi 9 decembrie chiar la „vecina” de clasament, CS Universitatea Cluj-Napoca, respectiv la BC CSU 2 Sibiu. Prima dintre cele două partide contează pentru ultima etapă a turului, iar cea de-a doua „aparţine” etapei a 7-a, dar a fost amânată săptămâna trecută tocmai pentru a fi „legate” cele două jocuri.

Galerie foto: