Şase meciuri, trei victorii pentru echipele de minivolei ale CSM Ploieşti!

Şase meciuri, trei victorii pentru echipele de minivolei ale CSM Ploieşti!

Weekend-ul care a trecut a programat turneele cu numărul 2 în competiţiile de minivolei, echipele Clubului Sportiv Municipal Ploieşti jucând la Râmnicu Sărat (fetele) şi Galaţi (băieţii). În ambele cazuri, s-au repetat la indigo rezultatele din primele turnee ale sezonului, desfăşurate la sfârşitul lunii octombrie.

Astfel, fetele pregătite de Robert Tvardochlib au câştigat cu 3-0 cu CSŞ Râmnicu Sărat şi cu 3-1 cu CSŞ Buzău şi au pierdut cu 3-0 partida cu CSŞ Târgovişte. După două turnee, ele ocupă locul al 2-lea în Seria C. Următorul turneu va avea loc în perioada 13-14 decembrie şi va fi organizat de CSŞ Buzău.

Lotul de jucătoare folosit de Robert Tvardochlib în turneul de la Râmnicu Sărat a fost următorul: Ioana Dănescu, Maria Marinescu, Raisa Tudose, Teodora Matei, Clara Burlacu, Delia Chirilă, Diana Dimache, Ioana Drăgănescu, Maria Lungescu şi Teodora Zamfir.

Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au jucat la Galaţi şi au câştigat cu 3-0 partida cu CSŞ Buzău, pierzând apoi cu acelaşi scor, 3-1, confruntările cu CSŞ Tulcea şi CSŞ Arcada Galaţi. CSM Ploieşti ocupă locul al 3-lea în Seria B. Turneul cu numărul 3 se va desfăşura la Buzău, în perioada 14-15 decembrie.

Antrenorul Adrian Moroianu i-a folosit în meciurile de la Galaţi pe: Ştefan Iordache, Marian Bejan, Mihai Petculescu, Tiberiu Albulescu, Mihai Stoica, Tudor Stoian, Florin Ion şi Tudor Popescu.

Tot în acest weekend, echipa de junioare a clubului a pierdut la Bravol Braşov cu scorul de 3-0 (25-20, 25-16, 25-15). Fetele pregătite de Robert Tvardochlib vor sta în etapa a V-a a Seriei D şi mai au de disputat un singur meci în acest an, pe 22 decembrie, cu CNMV Ploieşti.

În weekend-ul care urmează, echipele de speranţe ale clubului vor participa la turneele cu numărul 2, fetele urmând să joace la Bucureşti, iar băieţii, la Galaţi.