Înotătorii de la CSM Ploieşti, şapte medalii obţinute la Campionatul Naţional de Poliatlon, de la Piteşti!

Înotătorii de la CSM Ploieşti, şapte medalii obţinute la Campionatul Naţional de Poliatlon, de la Piteşti!

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, în weekend (22-24 noiembrie), la Campionatul Naţional de Poliatlon de la Piteşti, rezervat categoriei de vârstă 10-11 ani, reuşind să obţină trei medalii în probele individuale, patru în probele de ştafetă şi un loc 3 în concursul pe echipe.

Astfel, Fabian Păun a obţinut argintul în proba de 200 metri liber, Patrick Iacob a fost al 3-lea în aceeaşi probă, iar Briana Păun a luat bronzul la 50 metri fluture. La rândul lor, ambele ştafete (fete şi băieţi) au venit pe locul al 3-lea atât la 4×50 metri liber, cât şi la 4×50 metri mixt.

În urma rezultatelor obţinute, băieţii au încheiat pe locul al 3-lea la categoria „10 ani”, iar fetele pe al 4-lea, la aceeaşi categorie de vârstă. Totodată, în ierarhia generală a competiţiei, alcătuită pe baza clasărilor de la ambele categorii de vârstă, CSM Ploieşti a ocupat locul al 5-lea, din 65 de cluburi participante (485 de sportivi). A existat şi un clasament general individual, în care Briana Păun a fost pe locul al 6-lea la fete, iar Patrick Iacob pe 7 şi Fabian Păun pe 9, la băieţi.

Echipa CSM Ploieşti deplasată la Piteşti de Tamara Costache şi Ciprian Toma a fost formată din 9 sportivi (8 de 10 ani şi doar unul de 11 ani): Briana Păun, Erika Forţu, Cristina Ţolea, Denisa Păunescu, Sara Profiran, Patrick Iacob, Fabian Păun, Darius Radu şi Victor Ana.

Galerie foto: