Echipa de fotbal juniori D, victorie la limită cu Tricolorul Breaza

Echipa de fotbal juniori D, victorie la limită cu Tricolorul Breaza

Patru dintre echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri în weekend, bilanţul fiind de o victorie şi trei înfrângeri.

Singurul succes a fost obţinut de juniorii D (2009-2010), care s-au impus, sâmbătă, cu 1-0 în disputa cu Tricolorul Breaza. În urma acestui rezultat, elevii lui Bogdan State au ajuns la 3 victorii şi 7 înfrângeri în Seria Elite, iar în runda următoare, ultima a turului, vor juca, sâmbătă, la CS Blejoi.

Juniorii C (2005-2006), pregătiţi tot de Bogdan State, au jucat vineri, pe terenul de la Parc Vest, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti şi au pierdut cu 6-0. Ei ocupă locul al 6-a în Seria a II-a, cu un bilanţ de 5 victorii şi 5 înfrângeri, iar sâmbătă vor încheia turul cu o deplasare la Hagianu Mircea Junior Câmpina.

Echipele de juniori A şi B au jucat, şi ele, sâmbătă, pe stadionul „Prahova”, cu Astra, cedând cu 4-0 – băieţii pregătiţi de Dragoş Negraru, respectiv 8-0, cei antrenaţi de Pompiliu Stoica. În runda a 19-a, CSM Ploieşti va juca, sâmbătă, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Strejnic, cu FC Petrolul Ploieşti.