Sportivii de la CSM Ploieşti, 10 medalii obţinute la Campionatele Mondiale de Karate Fudokan!

Sportivii de la CSM Ploieşti, 10 medalii obţinute la Campionatele Mondiale de Karate Fudokan!

La sfârşitul săptămânii trecute, patru sportivi ai CSM Ploieşti au făcut parte din lotul naţional al României care a participat, la Sindelfingen (Germania), la cea de-a VIII-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Karate Fudokan. Este vorba despre Alexandra Laios, Dragoş Dumitru, Eduard Dobre şi Sorin Niţă, care au contribuit cu nu mai puţin de zece medalii – două de aur, cinci de argint şi trei de bronz – la zestrea care a clasat România pe prima poziţie a ierarhiei generale.

Iată care au fost performanţele sportivilor noştri:

– Alexandra Laioş a urcat pe podium la toate cele patru probe la care a participat, cucerind două medalii de aur la Kumite echipe şi Kata echipe tineret, precum şi medalia de argint la Kumite individual şi medalia de bronz la Kata individual;

– Dragoş Dumitru a obţinut medalii de argint în probele Fukugo şi Kata individual tineret;

– Eduard Dobre a cucerit medalia de argint la Kumite echipe şi pe cea de bronz la Kumite individual tineret;

– Sorin Niţă a obţinut o medalie de argint la Enbu masculin şi una de bronz la Kata echipe, la categoria veterani.

Sportivii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de antrenorul emerit Liviu Apostol şi de antrenoarea voluntară Ileana Apostol.

Cea de-a VIII-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Karate Fudokan a fost găzduită de Glaspalast Sindelfingen, o imensă arenă destinată mai multor evenimente sportive, şi a avut la start peste 2000 de sportivi din 50 de ţări.

Galerie foto: