Echipa de baschet fete „U14” a clubului, o victorie şi o înfrângere în Capitală!

Echipa de baschet fete „U14” a clubului, o victorie şi o înfrângere în Capitală!

Echipa de baschet fete „U14” a CSM Ploieşti a susţinut, duminică, meciurile celui de-al treilea turneu al sezonului, organizat în Capitală de CS Olimpia Bucureşti, în Sala „Octavian Dimofte”. Având drept adversare două dintre grupările bune de la această categorie de vârstă, alături de gazde fiind prezente şi sportivele de la BC Slam Bucureşti, fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu nu au reuşit să-şi păstreze invincibilitatea, înregistrând o victorie şi un eşec.

Succesul a fost obţinut în primul joc, programat la ora 11.00, în compania formaţiei gazdă, CS Olimpia Bucureşti, şi a fost unul clar: 57-41. Din păcate, intervalul mic până la meciul al doilea meci, cu BC Slam, a cărui oră de start a fost 13.30, precum şi neşansa unei accidentări suferită de una dintre jucătoarele de bază, Agnes Zane, chiar în debutul confruntării, aveau să cântărească enorm şi să ducă la o înfrângere la distanţă de o posesie: 46-49.

În cel de-al treilea meci al grupei, BC Slam Bucureşti – CS Olimpia Bucureşti 51-48.

Lotul folosit în cele două partide de la Bucureşti a fost următorul: Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Ines Vârlan, Olivia Sandu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Natalia Bărăscu, Bianca Gheorghe, Maria Ionescu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

În urma rezultatelor din acest weekend, CSM Ploieşti „U14” a ajuns la 5 victorii şi o înfrângere în acest sezon şi se pregăteşte pentru următorul turneu, care va avea loc în weekendul 15-17 noiembrie. Până atunci, la finalul acestei săptămâni, junioarele „U15” vor participa la cel de-al doilea turneu al sezonului, având programate, sâmbătă, două meciuri în Grupa 2: cu ACS Champions Bucureşti şi Sportul Studenţesc Bucureşti.