Echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti, o victorie şi 3 înfrângeri în ultima săptămână

Echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti, o victorie şi 3 înfrângeri în ultima săptămână

Echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au disputat patru meciuri oficiale în ultima săptămână, reuşind, din nou, o singură victorie, prin formaţia de juniori C. Puştii pregătiţi de Bogdan State s-au impus cu 16-0 în deplasarea de la AS Filipeştii de Târg şi ocupă prima poziţie a clasamentului Seriei a II-a a competiţiei organizate de AJF Prahova, cu 3 victorii şi golaveraj 38-0. În runda următoare, ei vor juca, sâmbătă, la Parcul Vest, cu Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii.

Cealaltă echipă antrenată de Bogdan State, cea a juniorilor D (2007-2008), a pierdut meciul din etapa a 3-a a Seriei Elite, disputat miercuri în compania celor de la AS Viking Pruszynski Ploieşti, scor 0-2. În etapa următoare, ei vor juca, sâmbătă, de la ora 9.00, pe terenul Vega, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti.

Juniorii E (2009-2010), pregătiţi de Valeriu Aristan şi Lucian Catinca, nu au mai evoluat în weekend, întrucât echipa adversă, Petrolul Băicoi, s-a retras din campionat. Pauza poate că le-a prins, totuşi, bine, pentru că, în această săptămână, ei au programate două meciuri: marţi, de la ora 20.00, la Parcul Vest, restanţa cu CSO Mizil, din prima etapă şi vineri, de la ora 15.00, jocul din deplasare, cu Petrolul ’95 Ploieşti.

Echipele de juniori A şi B au jucat, sâmbătă, pe teren propriu, la Strejnic, cu AFC Astra, pierzând fără să înscrie: 0-3 juniorii A, pregătiţi de Dragoş Negraru, respectiv 0-6 juniorii B, antrenaţi de Pompiliu Stoica.

În etapa a 12-a, ei vor evolua, duminică, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Brazi, cu FC Petrolul Ploieşti.