Săptămână cu o singură victorie oficială pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti!

Săptămână cu o singură victorie oficială pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti!

Săptămâna care se încheie astăzi n-a fost cea mai inspirată pentru echipele de fotbal ale CSM Ploieşti, care au reuşit o singură victorie, suferind alte patru înfrângeri, în meciurile oficiale disputate.

Succesul a fost obţinut, ieri, de juniorii C ai clubului (2005-2006), care s-au impus previzibil, cu 7-0, în deplasarea de la CS Măneşti 2013. Băieţii pregătiţi de Bogdan State au două victorii în Seria a II-a a competiţiei organizată de AJF Prahova, iar în runda următoare vor juca, sâmbătă, la AS Filipeştii de Târg.

Echipa de juniori D (2007-2008) a evoluat miercuri, în devans, în etapa a 2-a a Seriei Elite şi a pierdut cu 3-0 partida din deplasare cu Petrosport Ploieşti. Elevii lui Bogdan State joacă, miercuri, de la ora 18.45, în etapa a 3-a, pe terenul de la Parcul Vest, cu AS Viking Pruszynski Ploieşti.

În această săptămână, au debutat în noul sezon şi juniorii E (2009-2010), ei jucând miercuri, în deplasare, cu AS Viking Pruszynski Ploieşti, după ce partida din prima etapă, cu CSO Mizil, a fost amânată. Elevii lui Vali Aristan şi Lucian Catinca au pierdut cu 7-0 partida disputată pe terenul din Parcul Vest. În etapa a 3-a, ei vor juca, vineri, pe acelaşi teren, cu Petrolul Băicoi.

Echipele de juniori A şi B au jucat, ieri, în deplasare, în compania Rapidului, care are echipe de top la ambele categorii de vârstă. Partidele găzduite de stadionul Coresi, din Capitală, s-au încheiat cu victoriile aşteptate ale gazdelor: 6-0 (3-0) la juniori A, respectiv 14-0 (9-0) la juniori B. În etapa următoare, formaţiile pregătite de Dragoş Negraru, respectiv Pompiliu Stoica, vor juca, sâmbătă, la Strejnic, cu AFC Astra.

În acest weekend, a disputat un amical şi echipa de juniori F (2011 şi mai mici) a clubului, care s-a impus cu 16-9 în faţa celor de la CS Câmpina.