Hipodromul Ploieşti: Gailuron de Bellen a câştigat cea mai aşteptată cursă a zilei!

Hipodromul Ploieşti: Gailuron de Bellen a câştigat cea mai aşteptată cursă a zilei!

Vacanţa s-a încheiat şi pe Hipodromul Ploieşti, acolo unde, în această dimineaţă, s-au reluat cursele de trap! A fost o reuniune în cadrul căreia cei circa 400 de spectatori au putut urmări patru întreceri interesante, Premiul Kraus – Fortuna Silver şi Premiul Kira – Fortuna Gold fiind cu atât mai atractive cu cât au avut opt, respectiv nouă cai pe lista de start şi s-a putut paria pe ele.

Reuniunea a debutat la ora 10.15 cu Criteriul cailor de 3 ani, cursă care a avut doar doi cai la start, Vultur Pescar şi Vifor Negru, şi a fost câştigată clar de cel dintâi. A urmat Premiul Kaola, în care s-a impus Letitbe Vrijthout, apoi Premiul Kraus – Fortuna Silver, câştigat de Gamba şi, în final, Premiul Kira – Fortuna Gold, care i-a revenit armăsarului Gailuron de Bellen.

Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Centrul de echitaţie „Luna horse” şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, atunci când principala cursă a zilei va fi Premiul „Arcul de Triumf”, o cursă semiclasică rezervată cailor de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1600 metri.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto: