Hipodromul Ploieşti: General de Bry a câştigat Premiul Municipiului Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti: General de Bry a câştigat Premiul Municipiului Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti a strâns, şi astăzi, în tribunele sale peste 500 de iubitori ai trapului, veniţi să vadă cele cinci curse din programul reuniunii, dar şi să asiste la surprizele oferite de organizatori: două demonstraţii ale sportivilor din cadrul secţiilor de box şi gimnastică ritmică ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti.

Programată la ora 12.00, principala cursă a zilei, Premiul Municipiului Ploieşti – Fortuna Gold, a fost punctul de atracţie al reuniunii, cei 12 cai aflaţi la start pornind, şi în opinia bookmakerilor Casei de pariuri Fortuna, cu şanse destul de apropiate. Avea să se impună, până la urmă, absolut meritat, General de Bry, avându-l în sulky pe Gheorghe Crăciun, următorii cai clasaţi fiind Gazette de Cym şi Tajfun. Câştigătorul a intrat în posesia sumei de 1440 lei, dar a primit şi o cupă şi o diplomă în cadrul unei festivităţi de premiere ce a fost oficiată de Viceprimarul Municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, şi de Ministrul pentru Mediul de afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Dolce Dorel (Premiul Jalna), Neptuniu (Premiul Jurat), Fine Boko (Premiul Jurista) şi Zorina (Premiul Joben – Fortuna Silver).

Aşa cum menţionam mai sus, organizatorii le-au pregătit spectatorilor şi surprize în două dintre pauzele reuniunii, cu sprijinul sportivilor din cadrul secţiilor de box şi gimnastică ritmică ale CSM Ploieşti. Mai întâi, maestrul emerit Titi Tudor a intrat pe iarba din faţa tribunei principale a hipodromului alături de 21 dintre copiii pe care-i pregăteşte împreună cu Adrian Pîrlogea la CSM Ploieşti – atât băieţi, cât şi fete! – şi, timp de circa 15 minute, a oferit o demonstraţie de box, neezitând să se implice şi să-i „provoace” în special pe cei mai mici dintre sportivi.

Cea de-a doua reprezentaţie, a fetelor din cadrul secţiei de gimnastică ritmică a clubului, a fost, evident, în altă notă, graţia, mobilitatea şi expresivitatea fiind caracteristicile celor cinci exerciţii prezentate de Elena Murărescu, Antonia Nuţă, Eva Popescu şi Miruna Ciocîrlan. În sfertul de oră petrecut în faţa tribunei, sportivele antrenate de Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Liliana Băescu, au făcut o excelentă propagandă sportului care a adus clubului şi oraşului medalii importante de la toate competiţiile interne şi internaţionale la care fetele au participat.

Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Federaţia Română de Trap, Asociaţia Calului de Trap, Restaurantul „The New London”, Oltina, Hotel Alexandros, Hotel GP, Spitalul Lotus, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Radio Prahova, RepublikaNews, Fapt Divers, Teatrul „Toma Caragiu”, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 31 august, atunci când principala cursă a zilei va fi „Criteriul cailor de 3 ani”.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto: