Echipa de handbal juniori 1, înfrângere şi cu LPS Suceava, la Cluj-Napoca!

Echipa de handbal juniori 1, înfrângere şi cu LPS Suceava, la Cluj-Napoca!

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti a cedat, astăzi, şi în cel de-al doilea meci susţinut la Turneul final de la Cluj-Napoca, în compania celor de la LPS Suceava, şi va juca în meciul pentru locurile 7-8, programat vineri dimineaţă, la ora 9.30.

Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au pierdut, astăzi, cu 25-23 (14-13) confruntarea cu formaţia în faţa căreia luau 4 puncte în Grupa valoare 1, după 21-21 (7-11) la Suceava şi 35-30 (15-18) în Sala „Olimpia”, victoria de la Ploieşti fiind consemnată în urmă cu o lună. În meciul din această seară, din Sala „Horia Demian”, moldovenii au reuşit să se mobilizeze mai bine şi să conducă în marea majoritate a timpului, asigurându-şi, la final, o victorie la două goluri ce le oferă şansa de a lupta pentru semifinalele competiţiei.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: Ploiești: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – C. Albu (6 goluri), A. Stănescu (4), R. Floarea (3), D. Rudai (3), F. Mereu (2), Chiranu (2), N. Nicolae (1), G. Paraschiv (1), V. Bucuroiu (1), P. Bucur.

CSM Ploieşti va susţine, mâine, începând cu ora 15.30, ultimul meci din Grupa B a turneului, în compania formaţiei care are două victorii până acum la Cluj, CSM Bucureşti, şi vine din fazele anterioare ale campionatului cu un „bagaj” de 21 de succese şi o remiză.